Den torsdag den 1 oktober var Jan och Mats i Stockholm och deltog i en hel dag fylld av inspirerande presentationer, exempel och samtal kring gamification. Det var Pär Ströms företag Atomer och Bitar som arrangerade kalaset och vår presentation handlade om hur man lyckas med sin gamificationsatsning. Lite ”Best of” Gamificationfredag kan man säga.

Vi strömmade presentationen via Periscope, och det visade sig att gamificationfredag funkade alldeles utmärkt även Live. ni var 47 stycken som stod ut med att följa oss via periscope tillsammans med de 250 deltagarna på plats på Bonniers Konferenscenter i Stockholm. Bra där! Om ni vill titta igen finns länken nedan.

Istället för ett vanligt avsnitt så kommer här en liten sammanfattning av vad vi gillade bäst under dagen och lite reflektioner kring gemensamma nämnare och trender. Sammanfattning är såklart partisk men för att göra diskussionen mer dynamisk, och något mer rättvisande, så hade vi även bjudit in våra Gamificationkollegor  Louise Stigell och Daniel Marcko från Inspiration Company i samtalet.

Vi hade en trevlig pratstund när vi avhandlade Sergei Blinski/Citat, Svensk Fastighetsförmedlings, Sticky Beats och Rivers innehåll. Tyvärr missade vi både Awesome Groups och Zappalots presentationer.

Lyssna på ljudvågorna här

Länkar

>> Program och presentationer Gamificationdagen

>> Vår persicopestreamade presentation på Youtube

>> First Person Lover (Spoof av Hatred trailer)

>> Helix köappen (Sticky Beat)